Sagt & Skrevet


Opdateret d. 03.05.2006

Om Bjerringbro Kabelnet
Jeg har netop kikket på Bjerringbro Kabelnets hjemmeside - det er imponerende godt lavet, overskueligt, logisk og lige til at gå til.

Tidl. Formand Kjeld Hellegaard

Om Klarup Antenneforening
Endelig en ros til jeres hjemmeside. Jeg er ærligt og vildt imponeret. Den er flot, funktionel og god. Danmarks bedste antenneforeningshjemmeside. Den kan I godt være meget stolte af.

Tage Lauritsen, Tune Kabelnet

FDA Orientering - Nr.6 december 2005
Stor interesse for hjemmesider. Læs artikel.

mc-laden
Under udarbejdelsen af min nye hjemmeside, har jeg oplevet AJ-Design som en troværdig og professionel sam- arbejdspartner, der ikke har været bange for en kort tidshorisont, samtidig er jeg aldrig gået forgæves, med et spørgsmål eller et problem.

Min hjemmeside er blevet et nyttigt værktøj i det daglige, og det er en fornøjelse så let det er at bruge den. Jeg kan på det varmeste anbefale AJ-Design.

Roar Axelsen

Keller Foto
Da jeg skulle have lavet en ny hjemmeside, valgte jeg AJ-Design. Det var et let valg, da jeg for få år siden havde fået AJ-Design til lave en hjemmeside til Ørum Antenneforening med et meget tilfredsstillende resultat.

Det har været en ren fornøjelse at samarbejde med Allan Jusjong igen, som har en enorm indsigt i alt det, der kræves for at komme frem til et professionelt resultat.

Jeg har oplevet en fantastisk værdifuld vejledning, præcision i udførelsen og brug af moderne og effektive værktøjer, så jeg bl.a. selv kan forny billeder og tekst på hjemmesiden på en let måde.

Tænk, man kan være så tilfreds.

Eskild Keller