Firmaprofil


Opdateret d. 05.04.2006

Da Internettet bliver mere og mere udbredt, og efterhånden er en del af hverdagen for den almindelige dansker, er det derfor kun naturligt, at foreninger og erhvervsdrivende har deres egen hjemmeside.

Mission

Vores mission er at tilbyde en løsning, hvor kunden selv er i stand til, uden brug af andre værktøjer, at opdatere sin egen hjemmeside fra en hvilken som helst Pc, der er tilsluttet Internettet.

Vision

At give foreninger og virksomheder en mulighed for, uden store økonomiske omkostninger, at profilere sig på Inter- nettet. At levere en kvalitetsløsning der professionelt er i stand til at håndtere komplicerede opgaver, uden at gå på kompromis med brugervenligheden.

Profil

AJ-Design er en mindre virksomhed med baggrund i IT og den grafiske verden, beliggende i Klarup, der er en forstad til Aalborg. AJ-Design har specialiseret sig i to hovedprodukter. CMS-Erhverv, der er et abonnementsbaseret administrationssystem til erhvervsdrivende og foreninger, der indbygges i nye eller allerede eksisterende hjemme- sider. CMS-Portal er en komplet portalløsning, der er udviklet specielt til bolig- og antenneforeninger.


Indehaver Allan Jusjong
Kontaktperson og daglig ledelse, design, kode m.m.

Billedformidler Niels Larsen
Dtp, tegninger, grafik, illustrationer, digital fotografering m.m.

Datamatiker Kenneth Ertmann
Kode og softwareudvikling.

Samarbejdspartner - Info-Tech