Om CMS-Portal


Opdateret d. 08.02.2006

CMS-Portal er løsningen

I takt med at antenneforeningerne øger antallet af services, stiger kravene fra medlemmerne for hurtigere og bedre information. Det forventes at Infokanal, Tekst-TV og hjemmeside altid er opdateret. Dette stiller ofte store krav til bestyrelsen, der har det overordnede ansvar for, at dette sker. AJ-Design har udviklet en komplet portal, der hurtigt, nemt og professionelt, er i stand til at opfylde disse krav – samt meget meget mere.

Portalen er udviklet udelukkende med antenneforeninger som målgruppe. Hovedvægten er lagt på brugervenlighed og funktionalitet. Den indeholder alle de menupunkter, der er klassiske for en antenneforening: Bestyrelse, Prisblad, Kontakt, Vedtægter, Historie, Kanaloversigter, Tilslutning, Fejlmelding, Internet, Telefoni m.m. samt moduler som Nyheder, Nyhedsbrev, Debatforum, Brugerundersøgelser (POL), Arrangementskalender og Køb & Salg. Derudover er der 21 valgfrie sider, hvor antenneforeningen selv bestemmer Menutekst samt sidernes indhold.

Hvorfor en abonnementsløsning?

De fleste antenneforeninger har allerede en hjemmeside. Opdateringen af denne falder oftest tilbage på en enkelt person, der enten er medlem af bestyrrelsen eller på anden måde knyttet til antenneforeningen. Hvad sker der med hjemmesiden når denne person holder ferie, flytter eller måske pludselig går bort.

Test portalen

AJ-Design stiller Antennen, der er en special testudgave af portalen, til rådighed. For at undgå, at nogen fejlagtig skulle tro, at dette er en virkelig antenneforening, er det derfor nødvendig, at man logger sig ind. Kontakt AJ-Design og få et brugernavn og password.

For at få adgang til administrationsdelen skal man, på samme måde som medlemmerne, oprette sig som bruger. Dette gøres under menupunktet Brugerprofil. AJ-Design tildeler derefter rettigheder, der svarer til de rettigheder, man får som administrator. Følg vejledningen på forsiden.

Portalen er udviklet i samarbejde med Bjerringbro Kabelnet, hvor portalen kan ses i funktion.