Oprettelsespris
& abonnement


Opdateret d. 02.01.2006

Oprettelsesgebyr

Der betales kr. 3000,- ved oprettelsen.

Beløbet dækker redelegering af eksisterende, eller køb af nyt domæne. Hver antenneforening vælger selv farve- sammensætningen ud fra en lys og en mørk farve (kunne matche foreningens logo). AJ-Design laver, ud fra de valgte farver, al øvrig grafik der anvendes.

Abonnementspris

Portalen kan anvendes så længe man ønsker for kr. 500,- pr. måned. Der tegnes abonnement for et år af gangen. Hvis en antenneforening har 1.000 medlemmer, svarer dette beløb til at hver husstand betaler 50 øre pr. måned, eller det samme som 2 ikke gennemførte opkald på telefonen. Web-hotel samt E-mailadresser til bestyrelsen er med i prisen.

Den videre udvikling af portalen

Udviklingen af konceptet stopper ikke her. I takt med at der opstår nye behov, vil vi udvikle løsninger og forbedrin- ger. Disse vil ikke koste ekstra, men være en del af konceptet.

Planlagte moduler

AJ-Design har en aftale med DR's juridiske afdeling om at frame dagens programoversigter. Vi håber med tiden også at kunne få lov at anvende DR's logo i kanaloversigten.

Visning af vejret lokalt og globalt.

Medbestemmelse

Antenneforeningerne er medbestemmende. Har man ønsker til udvidelser eller gode ideer, der kan anvendes af alle antenneforeninger, vil vi opfylde dette i takt med, det er teknisk og økonomisk muligt.